Nye lærarar hausten 2021


Dette skuleåret starta tre nye lærarar på Tryggheim. Vi gler oss over å ha fått dei med på laget! Her kan de lese om korleis dei presenterte seg sjølv før sommaren.

                  RUBEN FJELL

 

Ruben er 24 år og er ein vaskeekte Trønder, født og oppvokst i Namsos. Han flyttar no til Fogn saman med kona og dei to døtrene på 1 og 2,5 år.Han skal vera kontaktlærar for 1. og 2. trinn.

«Jeg er glad i å jobbe med barn, og elsker å fortelle dem om Jesus. Det har jeg ikke hatt så god mulighet til i den offentlige skolen, så jeg gleder meg veldig til å begynne på Tryggheim Strand. Selv har jeg gått 13 år på kristne friskoler, først på Bjørkly i Namsos og så  Framnes i Hardanger. Disse årene har gitt meg et fundament for livet, først og fremst som kristen, men også som menneske. Mitt ønske er å kunne gi videre noe av det jeg selv har fått. Jeg har en god dag på jobb når jeg føler at jeg har sett og anerkjent barna, både for det de gjør, men også som den de er. Det er med på å gjøre lærerjobben til en viktig jobb for meg.»

Andre interesser: sykle, gå på ski, spele frisbeegolf

Nyttig å vite om Ruben: Han har gått ein imponerande skitur frå Frankrike, via Italia og Sveits og attende til Frankrike. Turen tok tre minutt.

 

 

 ASLAUG ELIN KLEVEN

 

Aslaug Elin er 50 år og bur på Tau. Ho er gift med Thorbjørn og har fire born. Ho skal vera kontaktlærar for 5. trinn.

På spørsmål om kva ho brenn for i jobben svarer ho følgjande:

«Alle menneske og elevar er like mykje verd. Som lærar er det viktig for meg å vise omsorg for elevane og å sjå den enkelte for den dei er.
Eg ønsker å skape eit klasserom og eit klassemiljø med engasjerte, nysgjerrige, aktive og kunnskapssøkjande elevar. Å få vera med å gi elevane nær kjennskap til den kristne trua betyr også mykje for meg.»

Andre interesser: Gå på fjelltur, gå på konsert, strikking og lesing.

Nyttig å vite om Aslaug Elin: Ho har vore både på Champions League-kamp i Barcelona og sett Manchester United på OldTrafford, UTAN å vera særleg interessert i fotball, utan å vite kven laga spelte mot og utan å få med seg resultatet!

 

MARIA BJØRHEIM STEINSKOG

 

Maria er 26 år, er gift og har eitt barn. Ho skal vera kontaktlærar for 7. trinn.

Maria skriv om seg sjølv: «som lærer ønsker jeg å være med å påvirke barn og unges hverdag. Det er viktig for meg at elevene skal kunne kjenne at de har en verdi uavhengig av deres presentasjoner. Jeg ønsker å bidra til å motivere alle elever til faglig og sosial utvikling som igjen bidrar til at elevene føler mestring. I tillegg er det viktig for meg å bygge trygge og gode relasjoner til hver enkelt elev, og legge til rette for at de skal kunne bygge livslange relasjoner med hverandre. Det er også svært meningsfullt å få arbeide tett med en skole som har samme livssyn og verdier som meg selv.»

Andre interesser: vera med familie og vener, reise, spele brettspel, lage mat, drive med handarbeid og vera i aktivitet.

Nyttig å vite om Maria: Ho er over gjennomsnittet glad i desember og jul (det lovar godt for julespelet!)