Siste dag på Hermon


Fredag den 18. er siste dag på Hermon. Me startet dagen rundt kl. 07:30 med ein flyalarm på høyttaleren som folk satt på for å vekke alle. Så gjekk me opp til stua og hadde andakt. Etter andakten skulle me rydde ut av romma og pakke i bussen. Rundt kl 08:15 kjørte me opp til matsalen. Der åt me frukost. Etter frukosten kjørte med videre til raftinga.

 

Ikkje alle ville/kunne være med å rafte så dei venta på “senteret” til raftinga. Dei som skulle rafta kledde på seg våtdrakk, hjelm og redningsvest. Me fekk opplæring korleis me fekk ein tryggast mulig tur av lederene før me var klar til å gå ut i båten. Raftinga var veldig kjekt og ein ny opplevelse for mange i klassen. Det var rundt 4 stykk. Me rafta 5 km og bruke rundt 40 minutter ned elva. Det var ein som også datt uti på det siste og verst stykket. Han holdt seg i tauet ut på båten så alt gjekk bra med han.

På “sententert” så var det ikkje så møje og gjer, men heldigvis hadde me ein dings i lomma som gjorde at tiden kunne gå litt fortere (mobil). Når dei på raftingtur kom tilbake fekk me pølse i brød. Så satte me oss i bussen og kjørte videre heim. Når me kom til Odda ca. kl 16:00  så stoppa me på Odda grill og kjøpte mat. Så var det og kjøra videre, me kom til skulen(der me blei henta av foreldra våre) litt før kl 21:00.